В рамках міського семінару "Сучасні технології EPSON в освіті" було нагороджено ХСШ № 62, яка набрала найбільшу кількість балів за представлений проект розвитку закладу у напрямку інформатизації

26 листопада 2014 року на базі Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 36 відбувся міський семінар для учасників навчально-виховного процесу на тему "Сучасні технології EPSON в освіті", в рамках якого відбулося підсумкове засідання членів організаційного комітету ІІ (міського) етапу конкурсу-захисту на кращу модель інформатизації "Шкільний інформаційний світ - 2013-2015".
Захід відвідали 11 учасників навчально-виховного процесу району. Представники компанії EPSON продемонстрували учасникам сучасну мультимедійну та оргтехніку.
На заході було нагороджено грамотами Департаменту освіти Харківської міської ради та цінними подарунками від компанії EPSON учасників конкурсу "Шкільний інформаційний світ - 2013-2015", які набрали найбільшу кількість балів за представлений проект (або програму) розвитку закладу у напрямку інформатизації. Серед нагороджених закладів - Харківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 62 Харківської міської ради, яка бере участь у конкурсі в номінації "Найкращий шкільний портал".
Кiлькiсть переглядiв: 84