Урочисте відкриття кімнати бойової слави в ХГ № 172

06 травня 2015 року в Харківській гімназії №172 відбулося урочисте відкриття кімнати бойової слави, приурочене до Дня Перемоги над нацизмом. Завдяки пошуковій роботі учнів та педагогів гімназії створено експозиції, що висвітлюють героїчні події Другої світової війни, війни в Афганістані, та подвиг наших захисників, які воюють в зоні АТО.

В урочистостях взяли участь заступник голови Адміністрації Київського району Харківської міської ради з гуманітарних та соціальних питань Івлєв В.В., начальник управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради Куценко Т.В., ветерани, педагоги та учні школи.

Івлєв В.В. привітав всіх присутніх з Днем перемоги, нагадав про визначний внесок українського народу у перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні.

Під час заходу учні показали літературно-музичну композицію, виконали пісні воєнних років та декламували тематичні вірші. Головною подією свята стало урочисте перерізання стрічки та відкриття кімнати бойової слави.

Учні провели екскурсію по кімнаті бойової слави, присутні змогли доторкнутися частинкою своєї душі до тих великих подій, серцем відчути біль втрати. Серед матеріалів експозицій - мемуари, спогади, портрети, фотографії, особові речі ветеранів, військова форма, стенди інформаційного напрямку, і т.д.


Кiлькiсть переглядiв: 90