Відкрито набір до безкоштовної школи програмування для школярів 8-10 класів

В 2015 році асоціація “IT України” вдруге відкриває Літню школу програмування "CODE Summer: First step in IT" для школярів 8-10 класів.

У минулому році Асоціація спільно з НТУУ "КПІ" вперше провела Літню школу програмування. Протягом місяця в рамках програми навчання, крім лекційних занять, учні мали змогу поринути в атмосферу роботи програміста, спробувати свої сили устворенні власного проекту, навчитися працювати в команді, створюючи web-додатки і розробляючи ігри.

В рамках пілотного проекту перший випуск школи склали 50 юних розробників, які були відібрані після проходження конкурсу на логічне мислення та здатність до вирішення нестандартних завдань. Протягом місяця вони пройшли навчання основам веб-програмування та отримали базові знання із використання JavaScript, CSS, HTML 5, jQuery, PHP, що достатньо для створення нескладних веб-додатків. Учні відвідали головний офіс однієї із провідних ІТ компаній України.

Умови проведення "Code Summer: First step in IT" - 2015

Місто проведення: Київ

Час проведення: Липень (три дні на тиждень, з 10:00 до 13:00)

Вартість участі: безкоштовно

Документ по завершенню: сертифікат Асоціації "ІТ України"

Якщо ви бажаєте прийняти участь у Літній школі програмування - 2015, будь ласка, зареєструйтесь за посиланням http://bit.ly/1EUV9Eiі.

Результат при закінченні школи "CODE Summer: First step in IT":

  • створений власний веб-сайт;
  • досвід колективної проектної роботи;
  • практичне застосування мов програмування;
  • диплом школи "CODE Summer: First step in IT";
  • знайомство з фахівцями в ІТ галузі;
  • нові знайомства, позитивні емоції та корисні знання.

Детальніша інформація


Кiлькiсть переглядiв: 84