Завершили роботу табори відпочинку

19 червня 2015 року завершили роботу 22 табори відпочинку з денним перебуванням та літні мовні табори, які працювали на базі загальноосвітніх навчальних закладів району.

У таборах відпочило 4720 дітей, що складає 48% від загальної кількості дітей мікрорайону.

Організація відпочинку дітей була спрямована на проведення змістовного дозвілля, створення належних санітарно-гігієнічних, побутових та безпечних умов. Виховні плани роботи таборів передбачали різноманітні заходи, які охоплювали всі напрямки виховання. Заходи, які були проведені під час роботи таборів, мали спрямованість на соціальну адаптацію дітей, розвиток соціально-комунікативних навичок, розвиток позитивних якостей особистості, формування позитивної мотивації в дітей до пізнання себе й довкілля, знайомство з вищими навчальними закладами, профілактичну роботу з попередження правопорушень, дитячого травматизму, фізично-оздоровчу роботу, розвиток ерудиції та світогляду, естетичних схильностей вихованців.

З 02.06.2015 по 15.06.2015 року проведено огляд-конкурс на кращу підготовку до відпочинку дітей серед таборів з денним перебуванням. Переможцями стали:

І місце – табір відпочинку з денним перебуванням «Сонечко» Харківської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 164 Харківської міської ради Харківської області;

ІІ місце - табір відпочинку з денним перебуванням «Бригантина» Харківської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 52 Харківської міської ради Харківської області;

ІІІ місце - табір відпочинку з денним перебуванням «Сонечко» Харківської гімназії № 172 Харківської міської ради Харківської області.

Кiлькiсть переглядiв: 103