Відбувся семінар для вихователів - методистів дошкільних навчальних закладів

23 жовтня 2015 року на базі дошкільного навчального закладу № 382 відбувся семінар для вихователів - методистів дошкільних навчальних закладів за темою «Дошкільнятам – освіта для сталого розвитку»
Мета семінару полягала у розкритті змісту програми «Дошкільнятам - освіта для сталого розвитку» та методики її реалізації.
Провела семінар Пилипчатіна Людмила Миколаївна, координатор Міжнародного проекту «Освіта для сталого розвитку в дії» в Харківській області.
Педагогам сподобався навчально-методичний посібник та дидактичні матеріали до нього, його структура та спосіб подачі інформації. Під час роботи в командах, учасники працювали дружньо, обмінювались думками, обговорювали вправи, які їм найбільше сподобалися. Найбільш цікавими були вправи: очікування, методика проведення заняття на тему «Вітання». Слухачі залюбки виконували руханки та обговорювали їх.
Учасники семінару відзначили актуальність даного проекту, високий рівень практичної спрямованості змісту заходу та практичних матеріалів, що отримали для роботи.
Також у рамках семінару педагоги дошкільного навчального закладу №382 представили виставку робіт дітей, батьків та вихователів з непридатного матеріалу - «Друге життя речей».

Програма семінару

/Files/images/_ A18.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 170