Майстер-клас творчої лабораторії "Школа - центр моніторингових досліджень" на базі ХГ № 55

28 жовтня 2015 року на базі Харківської гімназії № 55 Харківської міської ради Харківської області відбувся майстер-клас творчої лабораторії "Школа - центр моніторингових досліджень" за темою "Моніторинг як складова управління інноваційною діяльністю педагогів гімназії".

Метою майстер-класу було ознайомлення із науковими основами сучасних підходів до здійснення моніторингових досліджень в управлінні, з можливостями моніторингових досліджень як інформаційно-аналітичної основи управління інноваційною діяльністю.

Заступник директора з навчальної роботи гімназії Алієва Аліна Відадіївна виступила з доповіддю "Основи моніторингу як складової управління інноваційною діяльністю педагогів гімназії".

Практичний психолог гімназії Міцай Олена Василівна звернула увагу учасників майстер-класу на обов'язкове здійснення психологічного супроводу моніторингових досліджень та провела три психологічних тренінги для виявлення рівня самооцінки педагогів.

У практичному блоці учитель початкових класів гімназії, учасник творчої групи "Алгоритм" Боришполь Світлана Володимирівна організувала роботу учасників майстер-класу з діагностичною картою оцінки інноваційної діяльності педагогів. Педагоги спробували розробити критерії для самооцінки роботи вчителя та оцінили свою діяльність.

Під час підпиття підсумків учасники майстер-класу поділилися власними враженнями та вказали на високий рівень організації та проведення майстер-класу.

/Files/images/_коллаж28.10.2015.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 122