Cемінар для заступників директорів з навчально-виховної роботи у початкових класах «Художньо-естетичне виховання в школі повного дня»

12.11.2015 року в Харківській спеціалізованій школі з поглибленим вивченням окремих предметів №133 «Ліцей мистецтв» відбувся семінар для заступників директорів з навчально-виховної роботи у початкових класах за темою: «Художньо-естетичне виховання в школі повного дня».

Директор навчального закладу Савіцька Ірина Юріївна розповіла про створення єдиного освітнього середовища в процесі науково-дослідницької роботи за темою «Художньо-естетичне виховання в школі повного дня».

Заступник директора з навчально-виховної роботи Тарасова Олена Вячеславівна виступила з доповіддю за темою «Розвиток інтелектуальних і творчих здібностей учнів початкових класів в умовах школи повного дня».

Викладачі та учні підготували музичне привітання для учасників семінару.

Заступників директорів ознайомили з організацією навчально-виховного процесу.

Були відвідані уроки з предметів «Основи здоров'я» у 1 класі та «Математика» у 3 класі.

Були показані фрагменти уроків із предметів естетичного циклу: «Сольфеджіо», «Музична література», «Малюнок», «Основи сценічної мови», «Основи сценічного руху», «Основи акторської майстерності».

Учні хореографічного відділення продемонстрували свої вміння під час показу фрагментів занять з предметів: «Гімнастика», «Народно-сценічний танець», «Класичний танець».

Семінар закінчився обговоренням проблеми естетичного виховання в закладах освіти.

Кiлькiсть переглядiв: 91