Делегація Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) відвідала ХЗОШ № 52

Делегація Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) відвідала ХЗОШ № 52 в рамках Програми співробітництва Уряду України та ЮНІСЕФ на 2012-2016 рр. У складі делегації до школи завітала перша леді ФРН, патронеса Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) Даніела Шадт, метою візиту якої було ознайомлення з проектами, які реалізуються фондом в Харкові.Один з таких проектів - надання психологічної допомоги дітям, які отримали стрес в результаті військових дій на сході України.
У ході цього проекту групи психологів з різних шкіл Харкова беруть участь у спеціальних тренінгах. Школа №52 - одна з баз, де проводилося таке навчання.
На зустрічі з делегацією були присутні: директор Департаменту освіти Харківської міської ради Деменко Ольга Іванівна, начальник управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради Куценко Тетяна Володимирівна, батьки учнів із зони АТО, учні та вчителі.
Прибиловська Н.В, директор школи, розповіла про створення педагогічним колективом умов для інтеграції дітей-переселенців в учнівське середовище, практичний психолог Касумова Ольга Сергіївна поділилася досвідом роботи за темою " Прийоми стабілізації емоційного стану учнів, які пережили психотравмуючі життєві обставини".

/Files/images/_ A004.JPG

Для перегляду відео необхідно встановити останню версію Adobe Flash Player.

Кiлькiсть переглядiв: 143