Засідання РМО для педагогів-майстрів ДНЗ «Національно-патріотичне виховання дітей середнього віку»

23 лютого 2016 року на базі дошкільного навчального закладу № 370 для вихователів-майстрів дошкільних навчальних закладів району відбулося засідання на тему: «Національно-патріотичне виховання дітей середнього дошкільного віку».
У засіданні взяли участь 29 педагогів.
У ході роботи було переглянуто:
- заняття з пізнавального розвитку з дітьми середнього дошкільного віку за темою: «Рідне місто Харків», вихователь Дементієвська О.В,;
- інтегроване заняття з пізнавального розвитку за темою: «І на тім рушникові» з дітьми середньої дошкільної групи, вихователь Коровченко Н.Й.
Вихователі мали змогу здійснити самоаналіз та аналіз відвіданих занять. Вихователь-методист закладу Шкуренко Н.М. виступила з презентацією на тему «Використання інноваційних методів під час організації роботи з патріотичного та національного виховання », під час якої ознайомила присутніх з теоретичними питаннями з даної проблеми.
Під час ділової гри «Екскурсовод» педагоги спланували роботу в міні-музеї краєзнавчого та народознавчого спрямування за порами року.
Учасники отримали методичні рекомендації щодо змісту роботи з дітьми щодо реалізації завдань національно-патріотичного виховання в дошкільних навчальних закладах.

Фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 178