Засідання РМО для педагогічних працівників ДНЗ

26 лютого 2016 року на базі дошкільного навчального закладу № 382 «Джерельце» для педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів району відбулося засідання на тему: «Формування логіко-математичної компетенції дітей дошкільного віку». У засіданні взяли участь 25 педагогів району.
Учасниками засідання було переглянуто заняття з логіко-математичного розвитку «Космічна подорож» у групі старшого віку, вихователь Федоренко О.Ю. Вихователь-методист закладу Колесник А.Г. ознайомила присутніх з сучасними методами та прийомами реалізації освітньої лінії Базового компоненту дошкільної освіти «Дитина в сенсорному просторі» та провела майстер-клас за темою «Робота на математичному планшеті «Геометрик».
Під час вправи «Ігровий калейдоскоп» учасники в групах розробили дидактичні ігри для роботи на математичному планшеті «Геометрик» з різних освітніх ліній Базового компоненту дошкільної освіти.
Практичний психолог закладу Рибак В.І. у ході рефлексійного модулю провела ігрову вправу з педагогами «Пісочний годинник».
По закінченню методичного об’єднання, вихователі отримали рекомендації щодо формування логіко-математичної компетенції дітей старшого дошкільного віку.

Фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 147