Засідання РМО для вихователів-методистів («педагогів-майстрів») ДНЗ району

18 березня 2016 року на базі дошкільного навчального закладу № 74 «Веселка» для вихователів-методистів дошкільних навчальних закладів району відбулося засідання на тему: "Реалізація варіативної складової БКДО за освітніми лініями «Комп’ютерна грамота» та «Шахи»". У засіданні взяли участь 26 педагогів району.
Учасниками засідання було переглянуто інтегроване заняття «Подорож до чарівної країни Шахів» з реалізації варіативної складової БКДО за освітніми лініями «Комп’ютерна грамота» та «Шахи». Під час заняття діти продемонстрували знання з освітніх ліній «Комп’ютерна грамота» та «Шахи», вирішуючи тестові завдання на комп’ютері та закріплюючи знання правил гри в шахи.
Вихователь-методист закладу Губарева О.А. ознайомила присутніх з використанням прийому «багато мишей» як засобом ІКТ-супроводу занять на комп’ютері з дітьми.
Під час ділової гри «Знайомство з медіаосвітою» учасники у групах визначали поняття та завдання медіаосвіти, вирішували завдання з інтерпретації медіа текстів (фотографій).
По закінченню методичного об’єднання, вихователі-методисти отримали рекомендації щодо роботи у програмі MouseMischief, яка являє собою надбудову для PowerPoint та слугує для створення і відтворення інтерактивних презентацій з підтримкою декількох мишей.
Фотозвіт
Кiлькiсть переглядiв: 135