VІ Психологічні читання серед практичних психологів, присвячені актуальним проблемам психологічного супроводу освіти

25.04.2016 року на базі КВНЗ "Харківська академія непервної освіти" відбулися VІ Психологічні читання серед практичних психологів, присвячені актуальним проблемам психологічного супроводу освіти (до Всеукраїнського дня психолога).
В межах заходу перед психологічною спільнотою Харківщини виступила Касумова Ольга Сергіївна, практичний психолог ХЗОШ № 52 з доповіддю за темою "ПРИЙОМИ СТАБІЛІЗАЦІЇ ЕМОЦІЙНОГО СТАНУ УЧНІВ, ЯКІ ПЕРЕЖИЛИ ПСИХОТРАВМУЮЧІ ЖИТТЄВІ ОБСТАВИНИ".
В ході проведення Психологічних читань фахівці психологічних служб міста та області ознайомилися з передовими досвідами роботи практичних психологів, взяли участь у психологічних майстер-класах.
Також відбулося нагородження подяками Українського науково-методичного центру практичної психології та соціальної роботи кращих психологів міста та області за багаторічну сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності, творчість та ініциативу, серед яких було відмічено роботу практичних психологів шкіл Київського району Звєрєвої Р.В. (ХЗОШ № 5) та Касумової О.С. (ХЗОШ № 52).

/Files/images/_25.04.20162.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 129