V засідання Школи молодого вчителя

28 квітня 2016 року на базі Харківської гімназії №172 Харківської міської ради Харківської області відбулося V засідання Школи молодого вчителя за темою «Інноваційні педагогічні технології в сучасній школі», в якому взяли участь молоді вчителі загальноосвітніх навчальних закладів, які працюють перший рік в школі.
Метою засідання було підвищення рівня теоретичних та практичних знань молодих учителів щодо впровадження сучасних інновацій в навчально-виховний процес.
На занятті молоді спеціалісти ознайомилися з досвідом роботи закладу щодо здійснення дослідно-експериментальної та інноваційної діяльності, відвідали відкриті уроки кращих вчителів з використанням медіа та мистецьких технологій, а саме: з предмету «Харківщинознавство», курсу за вибором «Практикум з правопису української мови», англійської мови, образотворчого мистецтва та природознавства; переглянули літературно-музичну композицію «По ним звонит колокол», присвячену 30-річчю Чорнобильської трагедії, де були застосовані інноваційні технології.
Участь у засіданні сприяла підвищенню професійної компетентності вчителів щодо впровадження інноваційних технологій. Молоді вчителі переконалися у необхідності та важливості їх застосування в школі, адже були захоплені дружньою та творчою атмосферою, що панує на уроках, створенням діалогу між вчителем та учнями, налаштованістю школярів на здобування знань.
На завершення учасники засідання поділилися враженнями та було підведено підсумки роботи.

/Files/images/я1511.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 80