Районна педагогічна конференція

30 серпня 2016 року у Харківській гімназії №55 відбулась районна педагогічна конференція «Підсумки розвитку освіти Київського району у 2015/2016 навчальному році та пріоритетні завдання на 2016/2017 навчальний рік».
У роботі конференції взяли участь заступник голови Адміністрації Київського району з соціальних та гуманітарних питань Івлєв Володимир Вікторович, начальник Управління освіти Куценко Тетяна Володимирівна, голова районної профспілкової організації Мартинова Надія Василівна, голова районної батьківської ради Баракат Олеся Олександрівна, керівники навчальних закладів району, вчителі, керівники районних методичних об'єднань, ветерани освіти і молоді вчителі, голови шкільних батьківських рад.
Заступник голови Адміністрації Київського району з соціальних та гуманітарних питань Івлєв Володимир Вікторович привітав присутніх із початком нового навчального року, разом з начальником Управління освіти Куценко Тетяною Володимирівною провів церемонію нагородження кращих педагогів за сумлінну працю, досягнуті успіхи в справі навчання і виховання підростаючого покоління.
Начальник Управління освіти Куценко Тетяна Володимирівна ознайомила педагогічних працівників та гостей заходу з основними досягненнями освіти району у 2015/2016 н.р. та окреслила пріоритети на 2016/2017 н.р.

Кiлькiсть переглядiв: 279