Засідання методичного об’єднання вихователів-початківців дошкільних навчальних закладів

22 листопада 2016 року на базі комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад № 66 Харківської міської ради» відбулося засідання методичного об’єднання вихователів-початківців дошкільних навчальних закладів Київського району за темою «Формування комунікативно-мовленнєвої компетентності дитини за допомогою використання мнемотаблиць».

Педагоги під час теоретичного блоку ознайомились з технологією ефективного засвоєння інформації – мнемотехнікою, переглянули інтегроване заняття у групі для дітей середнього віку «Подорож до казкового лісу» з використанням мнемотаблиць.

Практичний блок був представлений ігровими вправами для педагогів «Намалюй казку» та «Методичний трикутник». Ігрові вправи сприяли актуалізації та підвищенню теоретичного рівня педагогів, набуття ними практичного досвіду з питань використання прийомів мнемотехніки під час занять з мовленнєвого розвитку.

Учасники засідання методичного об’єднання проаналізували переглянуте заняття з дітьми, ознайомилися з системою роботи дошкільного навчального закладу № 66. Після закінчення засідання педагоги-початківці отримали дидактичні матеріали для подальшого використання у роботі.

/Files/images/_22.11.2016.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 158