Вітаємо призерів міських конкурсів

27 січня 2017 року на базі Харківської гімназії № 12 відбулося урочисте нагородження переможців міського конкурсу творчих робіт вільного жанру «Присвята рідному місту» та фестивалю кращих дитячо-юнацьких громадських організацій «Самоврядування – це ми».
Вітаємо шкільну дитячо-юнацьку громадську організацію "Нове покоління" ХСШ № 17, яка отримала диплом ІІІ ступеня у фестивалі кращих дитячо-юнацьких громадських організацій у номінації "Лідери в школі - лідери в житті" та шкільну дитячо-юнацьку громадську організацію "Сузір' я" ХСШ № 134, яка отримала диплом ІІІ ступеня у номінації "Громадське визнання".
Також дипломами Департаменту освіти Харківської міської ради у номінації "Краща каліграма "Лідерство в сучасному світі" були нагороджені: Кривошеєва Світлана, учениця 9 класу ХЗОШ № 5, Ревека Катерина, учениця 11 класу ХЗОШ № 164 та Луценко Мая, учениця 10 класу ХСШ № 166.
За участь у конкурсі творчих робіт вільного жанру "Присвята рідному місту" дипломом Департаменту освіти Харківської міської ради ІІІ ступеня була нагороджена Ярмола Валерія, учениця 11 класу ХЗОШ № 164 за перемогу в номінації «Харків – місто щастя і добра».
Заохочувальними дипломами за перемогу в номінації «За любов до поетичного слова і творчий пошук» були нагороджені Саргсян Евеліна, учениця 11 класу ХСШ № 17, Пирч Єлизавета, учениця 9 класу ХЗОШ № 164, Хорунжий Артемій, учень ХЗОШ № 100; у номінації "За багатство літературно-художніх засобів" - Мац Юлія, ученицю 9 класу ХГ № 172.

/Files/images/27.01.2017.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 169