РМО вихователів ДНЗ

16 лютого 2017 року на базі методичного центру відбулось засідання методичного об’єднання для вихователів дошкільних навчальних закладів (педагогів-професіоналів) на тему «Національно-патріотичне виховання дошкільників» з досвіду роботи дошкільного навчального закладу № 370.
Учасникам засідання до уваги було представлено відеозаняття з пізнавального та художньо-естетичного розвитку в групі старшого віку за темою «Від Різдва до Водохреща». Вихователь-методист Шкуренко Н.М. під час презентації досвіду роботи закладу детально зупинилась на реалізації завдань парціальної програми національно-патріотичного виховання дітей дошкільного віку «Україна – моя Батьківщина».
Також у рамках методичного об’єднання вихователем Коровченко Н.Й. проведено майстер-клас «Леп-бук як інструмент національно-патріотичного виховання дошкільників». Під час майстер-класу педагоги мали змогу власноруч виготовити леп-бук на теми національно-патріотичного виховання дошкільників «Писанка», «Український віночок», «Український посуд». Працюючи у групах учасники презентували цікаві дидактичні посібники «Лепбуки».
Захід пройшов в діловій, доброзичливій атмосфері.

/Files/images/_2017/_16.02.20172.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 582