Районний конкурс лідерів учнівського самоврядування "Ми - разом!"

5 квітня 2017 року на базі Харківського ліцею № 107 відбувся районний конкурс лідерів учнівського самоврядування "Ми - разом!", у якому взяли участь 24 учасники з усіх навчальних закладів комунальної форми власності.

Конкурс складався з 4-х турів: самопрезентації, інтелектуального, захисту проекту "Куточок Японії в Харкові" та "Сюрпризу", у яких лідерам необхідно було презентувати свою діяльність на посаді лідера учнівського самоврядування в школі, відповісти на 10 питань, захистити власний проект та продемонструвати вміння працювати в команді.

Члени журі відмітили, що підготовка всіх учасників відповідала високому рівню. За результатами конкурсу перемогу здобули:

І місце - Печенчіс Дарина, учениця ХСШ № 17;

ІІ місце - Локтіонова Олеся, учениця ХГ № 172, Сургай Анастасія, учениця ХЗОШ № 158, Британ Ольга, учениця ХЗОШ № 164;

ІІІ місце - Тагірова Олександра, учениця ХЛ № 107, Лагунова Анастасія, учениця ХТЛ № 9, Суслова Дар'я, учениця ХСШ № 134, Олейскер Ольга, учениця ХСШ № 62, Склярова Дар'я, учениця ХЗОШ № 52.

Також вітаємо Харсієву Вікторію, ученицю ХПЛ № 4, яка здобула перемогу в номінації "Лідер у школі - лідер у житті", та Гордієнко Ніку, ученицю ХЗОШ № 36, що перемогла у номінації "Креативний соціальний проект".

Вітаємо переможців конкурсу! Бажаємо успіхів у навчанні, творчого натхнення та весняного настрою.

Фотогалерея

Кiлькiсть переглядiв: 105