Свято для ветеранів Київського району

04 травня 2017 року з нагоди святкування 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у Центральному парку культури та відпочинку імені Максима Горького відбулося свято для ветеранів Київського району.

Творчі колективи Центру дитячої та юнацької творчості №3 Харківської міської ради привітали ветеранів війни яскравими та водночас зворушливими вокально-хореографічними композиціями, а після виступу дітей Ян Кастирко, заслужений артист України, порадував усіх присутніх своїми піснями.

Зі словами привітання до ветеранів звернувся заступник голови Адміністрації Київського району Харківської міської ради з соціальних та гуманітарних питань Івлєв Володимир Вікторович. Він побажав ветеранам міцного здоров'я, мирного неба над головою, щастя, добробуту та подякував сивочолим ветеранам за їх мужність, силу духу, героїчний подвиг.

Також на святі були присутні представники Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради, керівники загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів району.

/Files/images/_2017/_04.05.20171.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 149