Церемонія нагородження переможців районного конкурсу «Київський район очима юних»

05 травня 2017 року в актовій залі Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №158 Харківської міської ради Харківської області (вул. Леся Сердюка, 46) відбулась щорічна урочиста церемонія нагородження переможців районного конкурсу «Київський район очима юних-2017».

У церемонії нагородження взяли участь: заступник голови Адміністрації Київського району Харківської міської ради з соціальних та гуманітарних питань Івлєв Володимир Вікторович, заступник начальника Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради Ліпейко Володимир Іванович, представник районної батьківської ради Кадуцька Оксана Валеріївна, керівники дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, представники шкільних колективів, батьки і наставники переможців конкурсу.

Сьомий рік конкурс проходить під патронатом голови Адміністрації Київського району Харківської міської ради Казанжиєвої Неллі Василівни. У 2017 році конкурс присвячений року Японії в Україні і проходив у п’яти номінаціях: книжки-саморобки на тему «Японія очима дітей» для вихованців дошкільних навчальних закладів, «Японська лялька» для учнів 1-4-х класів, поробки за технологією орігамі на тему «Улюблені куточки Київського району» для учнів 5-7-х класів, мультиплікаційні ролики у жанрі аніме для учнів 8-9-х класів, бізнес-проекти на тему «Перспективи взаємодії Японії і Харкова» для учнів 9-11-х класів.

Переможцями конкурсу стали 11 творчих колективів із 33 дошкільних навчальних закладів і 22 учня 1-10-х класів з 29 загальноосвітніх навчальних закладів комунальної та приватної форми власності.

Усі переможці отримали грамоти Управління освіти та пам'ятні подарунки від депутата Харківської міської ради, голови Адміністрації Київського району Казанжиєвої Неллі Василівни, наставники переможців – подяки Управління освіти.


Кiлькiсть переглядiв: 167