Вітаємо переможців міського турніру з основ інформатики для учнів 5-7-х класів!

Виборовши Кубок ХVІІ міського турніру з основ інформатики для учнів 5-7-х класів у 2015/2016 навчальному році, збірна команда учнів Київського району, отримала право представляти район на ХVІІІ міському турнірі двома командами!

Честь району у 2016/2017 навчальному році захищали:

- збірна команда учнів загальноосвітніх навчальних закладів Київського району "Сенщо" у складі учнів 7-х класів ХЗШ № 5 Попова Артема (капітан), Тращія Микити, Погорєлова Владлена та ХСШ № 62 Гур'єва Даніїла і Денисьєва Дениса під керівництвом Ніколаєнко Анни Володимирівни, учителя інформатики ХЗШ № 5, та Реви Вікторії Володимирівни, учителя інформатики ХСШ № 62, посіла І місце в турнірі і стала володарем Кубку турніру!

Команда Харківської гімназії № 55 "Лінукс" у складі учнів 7-х класів Голуба Ярослава (капітан), Гунбіна Михайла, Шептури Дмитра, Долгової Марини та учениці 6-го класу Глущенко Анни під керівництвом Троненко Наталії Геннадіївни, учителя інформатики ХГ № 55, посіла ІІ місце в турнірі!

Команди Київського району стали кращими в номінаціях турніру:

- команда "Лінукс" - в номінації "За кращу презентацію домашнього проекту",

- команда "Сенщо" одразу в двох номінаціях: в номінації "Команда кращих програмістів" та "Команда кращих комп'ютерних графіків"!

Кращими в особистій першості стали:

- в номінації "Кращий знавець інформатики" - Голуб Ярослав (ІІ місце) та Погорєлов Владлен (ІІІ місце);

- в номінації "Кращий шифрувальник" ІІІ місце посіли Денисьєв Денис та Глущенко Анна.

Вітаємо переможців та їх наставників і бажаємо "Так тримати!"

Кiлькiсть переглядiв: 82