Відкрито сучасний шкільний стадіон у ХСШ № 166

14 вересня 2017 року у Харківській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 166 «Вертикаль» після реконструкції відкрито сучасний шкільний стадіон.

На святі були присутні гості: Харківський міський голова Кернес Геннадій Адольфович, голова Адміністрації Київського району Харківської міської ради, депутат Харківської міської ради Казанжиєва Неллі Василівна.

У святі взяли участь Лобойченко Костянтин Анатолійович, заступник Харківського міського голови з питань сім’ї, молоді та спорту; Деменко Ольга Іванівна, директор Департаменту освіти Харківської міської ради; Куценко Тетяна Володимирівна, начальник Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради, вчителі, учні та батьки.

Перед присутніми виступив Харківський міський голова Кернес Геннадій Адольфович, який привітав всіх з початком нового навчального року, побажав успіхів у навчанні та спорті. Геннадій Адольфович наголосив, що цього року на базі навчальних закладів відкрито після реконструкції 15 шкільних стадіонів та висловив сподівання, що це сприятиме зростанню спортивних досягнень юних харків’ян.

Після урочистої частини Геннадій Адольфович Кернес поспілкувався з учнями, батьками та мешканцями мікрорайону.


Кiлькiсть переглядiв: 138