Семінар «Система методичної роботи у початковій школі»

23 листопада 2017 року у Харківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 165 Харківської міської ради Харківської області відбувся семінар для заступників директорів з навчально-виховної роботи у початкових класах за темою: «Система методичної роботи у початковій школі».
З доповіддю про організацію методичної роботи виступила заступник директора з навчально-виховної роботи Нетеса Ірина Анатоліївна.
Учитель початкових класів, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, старший учитель Котвицька Тетяна Юріївна розповіла про досвід роботи з обдарованими учнями.
Учитель початкових класів, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, старший учитель Васютенко Вікторія Вячеславівна презентувала роботу творчої групи «Впровадження ІКТ у навчально-виховний процес початкової школи». Розповіла про мультимедійну підтримку навчально-виховної роботи школи І ступеня.
Аркатов Ігор Михайлович, учитель інформатики, учитель вищої кваліфікаційної категорії, старший учитель презентував авторські комп’ютерні програми для використання у початковій школі.
Учитель початкових класів, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, старший учитель Кіясь Світлана Вікторівна презентувала роботу творчої групи «Впровадження компетентнісного підходу в навчально-виховний процес початкової школи».
Учасники семінару, під час підведення підсумків, подякували за отриману інформацію та побажали успіхів колективу учителів початкової школи № 165.

/Files/images/_2017/__24.11 (1).JPG

/Files/images/_2017/__24.11 (2).JPG

Кiлькiсть переглядiв: 268