Засідання Районної батьківської ради

29 січня 2018 року на базі Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 відбулося чергове засідання Районної батьківської ради. На зустрічі були присутні представники батьківських комітетів закладів загальної середньої та дошкільної освіти району. У зустрічі також взяли участь співробітники Управління освіти, кандидат технічних наук, завідувач кафедри харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу Харківського торгівельно-економічного інституту Київського національного торгівельно-економічного університету Запаренко Ганна Володимирівна, інженер-технолог комунального підприємства «Комбінат дитячого харчування» Глухова Ольга Валеріївна.

Під час засідання було висвітлено актуальні питання щодо харчування підлітків, про особливості проведення ЗНО-2018, про модернізацію початкової освіти у рамках Нової української школи, про забезпечення наступності у роботі закладів дошкільної та початкової освіти закладів загальної середньої освіти з питань національно-патріотичного виховання.

Під час обговорення співробітники Управління освіти адміністрації Київського району відповіли на запитання батьків, що стосувалися реформування початкової освіти на основі положень Концепції Нової української школи, організації харчування учнів, відкриття літніх мовних таборів тощо.

/Files/images/_2018/_03012018.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 321