Участь учнів ЗЗСО району у Дні відкритих дверей НАУ "ХАІ"

03 лютого 2018 року учні закладів загальної середної освіти району відвідали День відкритих дверей НАУ "ХАІ".
Під час заходу учні відвідали кафедри конструкцій і проектування ракетної техніки, виробництва радіоелектронних систем літальних апаратів, композитних конструкцій і авіаційного матеріалознавства, хімії, екології та експертизних технологій, маркетингу та менеджменту, комп’ютерних технологій і психології. Відвідали філологічний факультет та факультет систем управління літальними апаратами.
Представники університету в ігровій формі навчали присутніх виготовляти деталі з композиційних матеріалів, 3D-проектуванню і друку конструкцій, а також роботі з тепловізором. Студенти знайомили учнів зі своїми винаходами.
Крім того, учні відвідали наукові і практичні лабораторії, де проводили досліди з визначення якості харчових продуктів, застосування сили тяжіння для руйнування фруктів і овочів.
Учні брали участь у навчальній грі «Тест-драйв професій», конкурсах, турнірах та розіграші путівок. Учень 10-А класу ХЗОШ № 52 Долженков Денис був нагороджений путівкою до Будапешта - Відня.
Інформація, яку учні отримали на заході була дуже цікава і корисна. Всі діти отримали призи за активну участь і правильні відповіді.
В учнів залишилися незабутні враження про цей заклад вищої освіти, вони вже мріють стати студентами!

/Files/images/_2018/22.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 116