Майстер-клас вчителя фізики за темою "Використання інноваційних та інформаційно-комунікаційних технологій при вивченні фізики"

7 лютого 2018 року у Харківському ліцеї № 107 пройшов майстер-клас учителя фізики Овсяннікової Олени Олександрівни за темою "Використання інноваційних та інформаційно-комунікативних технологій при вивченні фізики", з метою надання теоретичної бази щодо використання інноваційних технологій (ментальних карт, інфорграфіки) на уроках фізики та підвищення професійної компетентності вчителів фізики щодо упровадження прогресивних інноваційних методик та технологій в освітній процес.
Під час заходу вчителі фізики ознайомились з власними розробками Овсяннікової О.О.:інтелектуальною грою для учнів 7-х класів «Перевір свої знання з фізики», дистанційним курсом "Цікавий світ оточує мене", навчальними проектами з фізики та енергозбереження. Також отримали нові знання з інноваційних методик та технологій: технологія подієвого навчання, кейс-технологія, масове соціальне відкрите навчання, інфографіка, ментальні карти та доповнена реальність. Працювали у групах над складанням ментальних карт та інфографіки з фізики.

/Files/images/_2018/майстер-клас ООО.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 227