Вітаємо переможця Всеукраїнського проекту Diamond Challenge for High School Entrepreneurs!

16-17 березня 2018 року в Американському Домі українські школярі презентували свої бізнес проекти під час Всеукраїнського фіналу Diamond Challenge for High School Entrepreneurs. Всього у фіналі брали участь 20 команд з понад сотні запропонованих проектів, а переможці визначались за двома напрямками Business Concepts та Social Innovations.

Перше місце за напрямком «Соціальні Інновації» (Social Innovations) посіла команда eTouch з Харкова, до складу якої входить учень 11-Б класу Харківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 166 «Вертикаль» Харківської міської ради Харківської області Артем Лаптєв. Команда розробила дешевий портативний винахід для людей з повною або частковою сліпотою. Він дозволить отримувати доступ до будь-якого електронного текстового матеріалу для освіти, роботи та особистого життя, перекладаючи його у шрифт Брайля.

Команда отримала нагороду у розмірі 1000 доларів США та подорож до США, де з 11 до 13 квітня під час Youth Entrepreneurship Summit (Молодіжний Підприємницький Саміт) пройде півфінал та Всесвітній фінальний раунд.

Вітаємо та бажаємо перемоги у півфіналі та фінальному раунді проекту!

Кiлькiсть переглядiв: 116