Засідання педагогічної майстерні за темою «Формування мовленнєвої компетентності дошкільників через гру»

05 квітня 2018 року на базі комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 136 Харківської міської ради» відбулось засідання педагогічної майстерні за темою «Формування мовленнєвої компетентності дошкільників через гру». Педагоги закладу ознайомили вихователів з методами та прийомами роботи, які спрямовані на вдосконалення зв'язного мовлення дошкільників.
До уваги слухачів були представлені:
- інтегроване заняття в групі старшого віку «Весна прийшла»;
- театралізована діяльність «Дитяча опера «Дюймовочка» з дітьми старшого дошкільного віку;
- перегляд ігрової діяльності у групі раннього віку «Мої улюблені іграшки».
Методист методичного центру Управління освіти Уляк Д.К. ознайомила з основними засадами компетентнісного підходу у освітньому просторі, описала зміст інноваційних методів, сучасних підходів до розвитку мовлення учнів початкових класів.
Під час ділової гри вихователі ділилися досвідом про використання інноваційних технологій з мовленнєвого розвитку. Отримали рекомендації щодо забезпечення ефективності мовленнєвих занять.
Засідання педагогічної майстерні пройшло у теплій і творчій атмосфері, усі колеги плідно й ефективно працювали як у теоретичному блоці, так і в практичній частині. Проведення таких методичних заходів сприяє обміну досвідом серед педагогів, підвищенню їх фахової майстерності та популяризації педагогічних здобутків.

/Files/images/_2018/789789789.jpg

/Files/images/_2018/789789789789789.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 315