Привітання начальника Управління освіти до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дорогі ветерани, освітяни, учні та їх батьки!

Сердечно вітаю Вас з Днем доблесті і героїзму, Днем Великого Подвигу патріотів – річницею Великої Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

День Перемоги назавжди залишиться символом героїчного минулого, величі духу і братства народів. Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв і на трудовому фронті в ім'я перемоги над нацизмом – істинний приклад патріотизму для нащадків.

Багатьом героям, полеглим на полях битв, не судилося побачити Велику Перемогу. Сьогодні, в річницю героїчного подвигу, немає поряд і багатьох з тих, хто, відстоявши свободу і незалежність Батьківщини, повернулися в післявоєнну розруху, мужньо подолали всі тяготи, відновили зруйновані міста і селища.

Пам'ять про них непідвладна часу, як непідвладна часу любов до Батьківщини. Так було і буде завжди – і через десять років, і через сто, і через століття. Обов'язок нинішніх поколінь – бути гідними продовжувачами справи переможців, що вирвали країну з лап фашистів, що врятували її і зберегли прекрасною і квітучою. Щороку свято 9 травня служитиме нагадуванням – немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній землі!

Щиро бажаю Вам міцного здоров'я і довголіття, добра і радості, оптимізму і непохитної віри у те, що завтрашній день буде світлішим і щасливішим!

З повагою,

Начальник Управління освіти Т.В. Куценко

Кiлькiсть переглядiв: 134