Фестиваль-естафета патріотичних справ школярів м. Харкова "Збережемо мир в Україні!"

11 травня 2018 року на базі Харківської спеціалізованої школи № 162 в межах «Фестивальної весни» Харківської міської організації учнівського самоврядування відбувся Фестиваль-естафета патріотичних справ школярів м. Харкова «Збережемо мир в Україні!».

Учні закладів освіти Київського району представили свої творчі роботи у тематичній виставці «Іграшка миру», «Обереги та сувеніри захисникам України», «Харків’янином бути престижно», підготували спецвипуски тематичних газет, присвячених Дню пам’яті та примирення, Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, 75-ій річниці визволення м. Харкова від нацистських загарбників,презентували майстер-клас з виготовлення квітки барвінку та взяли участь у створення панно«Збережемо мир в Україні!».

Представники шкільної дитячо-юнацької громадської організації ХСШ № 62 презентували проект патріотичного спрямування "Пам'ятаймо та піклуймося". Виготовлені сувеніри, обереги, іграшки миру діти з радістю передали представникам ветеранських організацій та військових частин.

/Files/images/_2018/123789.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 133