Нагородження переможців районного конкурсу «Київський район очима юних»

15 травня 2018 року на базі Харківської загальноосвітньої школи № 158 Харківської міської ради Харківської області відбулось урочисте нагородження переможців районного конкурсу «Київський район очима юних».

На церемонії нагородження були присутні заступник голови Адміністрації Київського району Харківської міської ради з соціальних та гуманітарних питань Івлєв Володимир Вікторович, начальник Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради Куценко Тетяна Володимирівна, член районної організації учнівського самоврядування Мамедова Анна, учениця Харківського педагогічного ліцею № 4, керівники закладів освіти, вихователі, вчителі, лідери учнівського самоврядування, вихованці, учні, їх батьки. Конкурс проходив під патронатом голови Адміністрації Київського району Харківської міської ради,депутата Харківської міської ради Казанжиєвої Неллі Василівни. У цьому році Конкурс присвячений року німецької мови в Україні та за традицією відбувався за різними номінаціями:Ілюстрації до німецьких казок» для вихованців закладів дошкільної освіти; «Національний одяг мешканців Земель Німеччини» для учнів 1-4-х класів; «Рекламний проспект «Подорожуємо Німеччиною»» для учнів 5-7-х класів; проект «Внесок німецьких діячів науки та культури в історію Харкова» для учнів 8-9-х класів; «Комп’ютерна анімація з героями німецьких казок» для учнів 9-11-х класів. У конкурсі взяли участь більше ста учнів і вихованців закладів освіти району. Переможцями стали 12 вихованців з 31 закладу дошкільної освіти та 41 учень 1-10-х класів з 24 закладів загальної середньої освіти району. Переможці конкурсу були нагороджені грамотами Управління освіти адміністрації Київського району та подарунками.

Заступник голови Адміністрації Київського району Харківської міської ради з соціальних та гуманітарних питань Івлєв Володимир Вікторович привітав учасників конкурсу та зазначив, що підростаюче покоління Київського району, без сумніву,зробить свій внесок у розвиток міста Харкова та налагодження дружніх стосунків з іншими країнами світу. Він побажав і учасникам,і глядачам наполегливості у виконанні задуманих планів, натхнення для нових звершень, перемог і досягнень.

Перед учасниками та гостями урочистого заходу виступили творчі колективи закладів освіти району.

/Files/images/_2018/787124.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 281