Відкриття стадіону

За ініціативою Харківського міського голови Генадія Адольфовича Кернеса, враховуючи побажання батьків, на території дошкільного закладу № 180 у 2017 році побудовано новий, чудовий, сучасний стадіон

7 червня 2018 року на стадіоні відбулась спортивна розвага «Тато, мама, я – спортивна сім’я». Діти разом з батьками бігали в естафеті, стрибали з місця у довжину, долали дистанцію з бар’єрами, змагалися у стрибках з обруча в обруч, вболівали за своїх друзів.

Під час проведення розваги вихованці садочку виступили з таночками, спортивним флешмобом, гімнастичними вправами на степах. Команда черлідінгу «Імпульс» гімназії № 55 привітали малят спортивним таночком.

Учасників змагань привітала глава адміністрації Київського району Харківської міської ради, депутат Харківської міської ради Казанжиєва Неллі Василівна, побажала міцного здоров’я, успіху, нових перемог.

Для заохочення вихованців до активної фізичної активності, Нелі Василівна привезла в подарунок спортивні атрибути, мильні бульбашки, нагородила родини подяками Управління освіти та солодкими подарунками.

Варто відзначити, що на оновленому стадіоні, де встановлено сучасне обладнання, діти дуже полюбляють займатися фізкультурою.

Під час свята море позитивних емоцій додали дітям здоров’я та гарного настрою.

/Files/images/_2018_2/22.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 200