Святковий районний захід, присвячений 75-ій річниці визволення міста Харкова від нацистських загарбників та Дню міста

22 серпня 2018 року під патронатом депутата Харківської обласної ради, заступника голови Харківської обласної ради Скоробагача Володимира Івановича та депутата Харківської міської ради, голови Адміністрації Київського району Харківської міської ради Казанжиєвої Неллі Василівни на території Північної Салтівки відбувся святковий районний захід, присвячений 75-ій річниці визволення міста Харкова від нацистських загарбників, Дню міста.

Зі словами привітаня до ветеранів Другої світової війни та жителів мікрорайону звернулися Скоробагач Володимир Іванович та Казанжиєва Неллі Василівна і побажали їм міцного здоров'я, миру та добробуту.

На святі також були присутні заступник голови Адміністрації Київського району Харківської міської ради з соціальних та гуманітарних питань Івлєв Володимир Вікторович, начальник Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради Куценко Тетяна Володимирівна, керівники закладів загальної середньої та дошкільної освіти, педагогічні працівники та жителі мікрорайону.

Для всіх присутніх виступили хореографічні, вокальні колективи Центру дитячої та юнацької творчості № 3 і прозвучали музичні композиції у виконанні ВІА "Місто".

/Files/images/+DSC_2268.JPG

/Files/images/+DSC_2270.JPG

/Files/images/+DSC_2249.JPG

/Files/images/+DSC_2239.JPG

/Files/images/+DSC_2212.JPG

/Files/images/+DSC_2231.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 239