Відновила роботу група №4 дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 123

31 серпня 2018 року в комунальному закладі «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 123 комбінованого типу Харківської міської ради» за сприяння Харківської міської влади та підтримки фонду "ЮНІСЕФ" відновила роботу група №4 «Калинка». 22 дитини будуть відвідувати логопедичну групу, розвивати творчі здібності, формувати навички спілкування з однолітками та дорослими.

Відкриття групи дитячого закладу відбулось за участю голови адміністрації Київського району Харківського міського ради, депутата міської ради Казанжиєвої Неллі Василівни, яка побажала малюкам здоров'я та успіхів.

У цей радісний день, за традицією Київського району, на території закладу було висаджено дві зелені ялинки.

Вихованці дитячого закладу виступили з творчими номерами. Також учні початкової Харківської загальноосвітньої школи № 37 привітали вихованців хореографічною композицією.

Після церемонії відкриття батьки та діти оглянули нові приміщення групи.

У закладі дошкільної освіти № 123 з 2012 року відновлено роботу чотирьох груп для дітей дошкільного віку. За цей період проведено капітальний ремонт медичного кабінету, пральні, коридору 1-го поверху, кабінету логопеда, встановлено 4 дитячих майданчики з ігровими формами, 2 павільйони.

/Files/images/_2018_2/147.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 155