V Спортивний ярмарок «Харків - спортивна столиця»

08 вересня 2018 року у Центральному парку культури і відпочинку ім. М. Горького відбувся V Спортивний ярмарок «Харків - спортивна столиця».

Для учнів, вчителів та батьків ярмарок став традиційним святом спорту. Цього року територію парку розділили на три функціональні зони - центральну алею, де були представлені різні види спорту, спортивні майданчики, де проходять турніри, а також зону бойових мистецтв. Таким чином, можна було вибрати для себе будь-який новий спортивний напрямок, яким хочеться займатися, отримати всю необхідну інформацію від тренерів, ознайомитися з місцем розташування спортивних установ, графіком проведення занять і записати на секції своїх дітей.

На заході був присутній Харківський міський голова Геннадій Кернес, який поспілкувався з городянами, які там гуляли, і спортсменами, які виступають на ярмарку.

У парку були представлені бадмінтон, біатлон, американський футбол, художня гімнастика, фехтування, стрільба з лука, атлетика, вітрильний спорт, веслування, синхронне плавання, авіа- і автомодельний спорт, бейсбол і софтбол, шашки, шахи, деберц,спортивні нарди та інші види спорту.

Зону бойових єдиноборств презентували 32 спортивні організації, серед яких - з боксу, дзюдо, тхеквандо, самбо, джиу-джитсу, кікбоксингу, капоейри, змішаних єдиноборств, рукопашного бою. На спортивних майданчиках пройшли турніри та показові виступи.

У заході взяли участь вихованці КДЮСШ №1 (60 вихованців) та 50 учнів закладів загальної середньої освіти району. Вихованці КДЮСШ № 1 та учні Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 165 посіли І місцe у всeукраінському турнірі по пляжному гандболу. Також учні ЗЗСО №№ 1, 172 взяли участь у турнірі з баскетболу.

/Files/images/_2018_3/1451.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 88