Відкриття нової групи для дошкільників у ЗДО №108 "Аліса"

26 жовтня 2018 року в закладі дошкільної освіти №108 «Аліса» Київського району відкрилась нова група для дошкільників, яку буде відвідувати 31 дитина молодшого дошкільного віку.

Від імені голови Адміністрації Київського району Харківської міської ради, депутата Харківської міської ради Казанжиєвої Неллі Василівни, батьків і дітей привітав з важливою подією Івлєв Володимир Вікторович, заступник голови Адміністрації Київського району з соціальних та гуманітарних питань. Він побажав малюкам гарно проводити час у садочку, зростати здоровими та щасливими.

За доброю традицією, започаткованою головою Адміністрації Київського району, депутатом Харківської міської ради Казанжиєвою Неллі Василівною, на честь відкриття групи на території дитячого садка висадили ялинку.

Під час відкриття вихованці дитячого садка та їх батьки показали творчі номери і взяли участь в інтерактивних іграх. Діти, батьки та гості після церемонії відкриття оглянули приміщення нової групи. Усім сподобались яскраво обладнані сучасні ігрові кімнати з новими меблями та іграшками.


Кiлькiсть переглядiв: 111