Районні змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

15.11.2018 року на базі Харківської гімназії №55 Харківської міської ради Харківської області відбулись районні змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я». На заході був присутній заступник голови Адміністрації Київського району з соціальних та гуманітарних питань Івлєв Володимир Вікторович та заступник начальника Управління освіти Ліпейко Володимир Іванович. Змагання проходили при підтримці народного депутата України Грановського Олександра Михайловича.
Івлєв Володимир Вікторович привітав учнів та вболівальників з такою визначною подією, і побажав учасникам змагань сімейної згуртованост і спортивних перемог.
У змаганнях взяли участь команди закладів освіти: №17, №55, №107, №134 , №158 , №164. Учасників змагань також привітали команда з черлідингу гімназії № 55, яка є призером районних змагань з черлідингу 2018 року, та танцювальний колектив "Арабеск". Велику підтримку учасникам змагань надали учні закладів освіти, батьки та вчителі, які за них активно вболівали.
За результатами змагань переможцями стали:
І місце - команда сім’ї Малашенко Харківської гімназії №55;
ІІ місце - команда сім’ї Запара Харківського ліцею №107;
ІІІ місце – команда сім’ї Васенко ЗОШ №164.
Усі учасники змагань отримали солодкі призи, пам'ятні статуетки, а переможці були нагороджені кубками, дипломами та медалями.
Вітаємо переможців та бажаємо подальших спортивних успіхів!


Кiлькiсть переглядiв: 249