Нагородження переможців мовно-літературних конкурсів

06 березня 2019 року в КЗ «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» відбулись урочистості з нагоди відзначення Шевченківського дня, у межах яких було проведено нагородження переможців мовно-літературних конкурсів.

Серед нагороджених учениця 8 класу Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 158 Русанова Владислава та учениця 7 класу Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 164 Чайка Катерина, які посіли І та ІІ місця відповідно у ІІІ (обласному) етапі ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, учениця 10 класу Харківської гімназії № 172 Воробйова Олександра, яка посіла ІІІ місце у ХІХ Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика, учениця 11 класу Харківської гімназії № 172 Коміна Олександра, яка посіла І місце у XVIII Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості.

Щиро вітаємо наших переможців, їх учителів української мови та літератури: Локойду Т.М., Русанову О.І., Можин Г.А., Вакуленко Т.В., Буракову І.В., Каменську І.В. та бажаємо їм нових досягнень і перемог!

/Files/images/__2019/20190307 2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 155