Майстер-клас «Чарівний світ логіко-математичного розвитку дошкільників засобами LEGO-конструювання»

13 березня 2019 року на базі комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 373 «Паросток» Харківської міської ради» пройшов майстер-клас педагога Бєгунової Т.І. для вихователів на тему «Чарівний світ логіко-математичного розвитку дошкільників засобами LEGO-конструювання».

Під час майстер-класу Тетяна Іванівна поділилась досвідом роботи з питань впровадження в освітній процес засобів LEGO-конструювання з метою формування та розширення пізнавального розвитку дошкільників, формування у дошкільників математичної компетенції. На практиці учасники взяли участь в інтерактивній діяльності під час якої були ознайомленні із методами впровадження ЛЕГО-конструювання на заняттях з логіко-математичного розвитку за темами: «Розклади за кольором», «Побудуй дерево для тваринок», «Вчимося рахувати», «Математичний ЛЕГО-потяг», «Просторове орієнтування», «Чарівні перетворення», «Цікаві цеглинки», «Конструювання цифр з ЛЕГО-конструктора» тощо.

Під час підведення підсумків вихователі висловили думку, що включення нового цікавого матеріалу дозволяє утримувати інтерес дошкільників та підвищує емоційне ставлення до освітнього процесу, забезпечує його доступність та усвідомленість.

/Files/images/__2019/20190313 4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 88