Церемонія нагородження переможців конкурсу "Юні дарування"

18 квітня 2019 року на базі Харківської гімназії № 172 Харківської міської ради Харківської області відбулась церемонія нагородження переможців щорічного районного конкурсу "Юні дарування".

На заході були присутні:
- заступник голови Адміністрації Київського району Харківської міської ради з соціальних та гуманітарних питань Івлєв Володимир Вікторович,
- начальник Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради Куценко Тетяна Володимирівна,
- голова Районної батьківської ради Баракат Олеся Олександрівна,
- керівники закладів загальної середньої освіти району, педагоги,батьки.

У цьому році конкурс проходив у двох номінаціях: «Вокалісти» та «Сучасні танці». У творчих змаганнях взяли участь 240 учнів у складі танцювальних колективів та 34 вокалісти із 24 закладів освіти району. Репертуар вокалістів та танцювальних колективів, представлених учасниками на конкурс, був різноманітним та яскравим. Під час гала-концерту усі присутні були вражені талантами переможців та призерів конкурсу.

Зі словами привітання від імені голови Адміністрації Київського району Харківської міської ради Казанжиєвої Неллі Василівни до учасників конкурсу звернувся заступник голови Адміністрації Київського району з соціальних та гуманітарних питань Івлєв Володимир Вікторович. Він побажав дітям творчих успіхів, натхнення та подальших перемог.

Переможці та призери конкурсу були нагороджені дипломами Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради, пам'ятними статуетками та солодкими подарунками.


Кiлькiсть переглядiв: 264