Урочисте нагородження переможців конкурсу «Київський район очима юних»

06 червня 2019 року на базі Харківської загальноосвітньої школи № 158 Харківської міської ради Харківської області відбулось урочисте нагородження переможців щорічного районного конкурсу «Київський район очима юних» серед учнів та вихованців закладів загальної середньої та дошкільної освіти. У цьому році Конкурс було присвячено року французької мови в Україні і його метою була популяризація французької мови, ознайомлення з історією, національним менталітетом, визначними місцями Франції, її культурою і традиціями. Більше 120 дітей віком від 5 до 16 років взяли участь у конкурсі, який за традицією відбувався за різними номінаціями.

Результатом роботи малюків закладів дошкільної освіти стало створення робіт з аплікації, в яких герої казок Шарля Перро подорожували по Київському району. Учні початкової школи виготовили з глини, тіста, пластиліну та папіру героїв французьких казок, учні 5-7-х класів плідно попрацювали над складанням розповіді французькою мовою про улюблені куточки міста Харкова та Київського району, учні 8-9-х класів, за допомогою фантазії та ниток або бісеру, вишили зображення символів або куточків Франції, юні актори 9-11-х класів представили інсценівки коротких п’єс французьких авторів.

На церемонії нагородження були присутні Івлєв Володимир Вікторович, заступник голови Адміністрації Київського району Харківської міської ради з соціальних та гуманітарних питань, начальник Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради Куценко Тетяна Володимирівна, керівники закладів освіти, вихователі, вчителі, лідери учнівського самоврядування, вихованці, учні, їх батьки. Конкурс проходив під патронатом голови Адміністрації Київського району Харківської міської ради, депутата Харківської міської ради Казанжиєвої Неллі Василівни за сприяння благодійного фонду Олександра Грановського.

Переможці конкурсу були нагороджені дипломами Управління освіти адміністрації Київського району, наставники переможців – Подяками Управління освіти адміністрації Київського району. Переможці конкурсу та їх наставники отримали подарунки від народного депутата України Грановського Олександра Михайловича.

Перед учасниками та гостями урочистого заходу виступили творчі колективи закладів освіти району. Захід пройшов у святковій дружній атмосфері.

/Files/images/__2019/20190606 8.jpg /Files/images/__2019/20190606 9.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 133