Завершили роботу табори відпочинку

13 червня 2019 року завершили роботу табори відпочинку з денним перебуванням на базі 25 закладів загальної середньої освіти Київського району м. Харкова, у яких відпочило 5211 дітей. Під час відпочинкової кампанії для дітей було організовано та проведено різноманітні цікаві та пізнавальні заходи. Вихованці таборів відвідали музеї, виставки, зоопарк, були проведені спортивні змагання, виходи на природу, різноманітні розважальні заходи.

З 01.06.2019 по 12.06.2019 у закладах загальної середньої освіти Київського району був проведений огляд-конкурс на кращу підготовку закладів освіти допроведення відпочинку дітей у таборах відпочинку з денним перебуванням. Переможцями стали:
І місце – табір відпочинку з денним перебуванням «Сонечко» Харківської гімназії № 172 Харківської міської ради Харківської області;
ІІ місце – табір відпочинку з денним перебуванням «Сонечко» Харківської гімназії № 55 Харківської міської ради Харківської області та табір відпочинку з денним перебуванням «Старт» Харківського приватного навчально-виховного комплексу «Старт-школа» Харківської області;
ІІІ місце – табір відпочинку з денним перебуванням «Лісова казка» Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 Харківської міської ради Харківської області та табір відпочинку з денним перебуванням «Бригантина» Харківського технологічного ліцею № 9 Харківської міської ради Харківської області.

Бажаємо всім гарного літнього відпочинку!

Переглянути фотогалерею
Кiлькiсть переглядiв: 123