Пройшли випускні вечори для випускників закладів загальної середньої освіти

23 червня 2019 року пройшли випускні вечори для випускників закладів загальної середньої освіти району 2018/2019 навчального року. 923 випускники отримали свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти. 59 випускників отримали свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти з відзнакою: 38 - золотих медалей і 21 - срібна.

Батькам учнів, яких було нагороджено золотими та срібними медалями, було вручено Подяки Харківського міського голови Геннадія Адольфовича Кернеса. Випускників Харківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 17 Харківської міської ради Харківської області особисто привітав перший заступник Харківського міського голови Терехов Ігор Олександрович. Також випускників шкіл №№ 36, 52, 55, 166, 172 зі святом привітав народний депутат України Грановський Олександр Михайлович. На урочистостях в цих школах була присутня начальник Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради Куценко Тетяна Володимирівна.

В усіх школах району це свято зібрало разом дружню родину: учнів, учителів, батьків. Випускники показали свої творчі номери і розповіли про те, що залишиться в їх пам’яті про шкільні роки. Зі святом їх вітали батьки й учителі. Усіх присутніх переповнювали емоції. Дівчата та хлопці прощалися зі школою, з учителями, з однокласниками, зі своїм безтурботним дитинством.

Щасти вам, випускники 2019 року!

Переглянути фотогалерею

/Files/images/__2019/20190623 2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 248