Святковий районний захід, присвячений 76-ій річниці визволення міста Харкова

23 серпня 2019 року під патронатом депутата Харківської міської ради, голови Адміністрації Київського району Харківської міської ради Казанжиєвої Неллі Василівни у мікрорайоні Північної Салтівки відбувся святковий районний захід, присвячений 76-ій річниці визволення міста Харкова від нацистських загарбників, Дню міста.

На святі були присутні депутат Харківської міської ради, голова Адміністрації Київського району Харківської міської ради Казанжиєва Неллі Василівна, заступник голови Адміністрації Київського району Харківської міської ради з соціальних та гуманітарних питань Івлєв Володимир Вікторович, начальник Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради Куценко Тетяна Володимирівна, керівники закладів загальної середньої та дошкільної освіти, педагогічні працівники та жителі мікрорайону.

Для всіх присутніх відбувся концерт за участю артистів Харкова та творчих колективів Центру дитячої та юнацької творчості № 3 і народного ансамблю "Натхнення" школи № 62, перегляд фільму "Максим Перепелиця". Для маленьких мешканців мікрорайону було організовано цікаві ігри та розваги, пускання мильних бульбашок та стрибки на батуті.

Усі, хто завітав на свято, отримали позитивні емоції та радість від концерту під відкритим небом.

Переглянути фотогалерею

/Files/images/__2019/20190823 2 .jpg

Кiлькiсть переглядiв: 168