Урочистості з нагоди святкування Дня знань

02 вересня 2019 року в закладах загальної середньої освіти району відбулися урочистості з нагоди святкування Дня знань.

День знань – особливе свято не лише для школярів, а й для вчителів та батьків. Воно завжди яскраве, насичене емоційністю. Під час проведення заходів лунали зворушливі вірші, пісні,
Випускники школи дали настанови першокласниками, після чого пролунав довгоочікуваний дзвоник, який став символічним для тих, хто щойно перейшов поріг школи, і тих, хто цього року попрощається з нею.

Під час святкових заходів для вчителів, школярів та батьків було зачитано вітання Харківського міського голови Геннадія Адольфовича Кернеса з початком навчального року. У проведенні святкових шкільних лінійок взяли участь депутати Харківської міської ради, представники Управління освіти, учні, батьки, громадськість.Для усіх учнів традиційно було проведено тематичний Перший урок, під час якого учням початкових класів було вручено подарунки від Харківського міського голови Геннадія Адольфовича Кернеса. Так, учні 1-х класів отримали книги "365 цікавих фактів Харкова", 1-2 класи - стереолистівки, а усім учням 1-4-х класів було вручено буклет "Паспорт Харкова".

Успіхів, високих досягнень, миру, добра, здоров'я усім освітянам, учням, вихованцям району у новому 2019/2020 навчальному році!

Пеоеглянути фотогалерею
Кiлькiсть переглядiв: 103