Засідання Районної батьківської ради

24 вересня 2019 року на базі Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 відбулося засідання Районної батьківської ради. На зустрічі були присутні представники батьківських комітетів закладів загальної середньої та дошкільної освіти.

У зустрічі також взяла участь начальник Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради Куценко Тетяна Володимирівна. Тетяна Володимирівна подякувала усім батькам за активну участь у житті району, співпрацю, а представнику актива Районної батьківської ради Залозній Світлані Павлівні вручила Подяку начальника Управління за активну участь у роботі Районної батьківської ради та громадському житті району.

Також на засідання було запрошено президента Харківської міської громадської організації "Фонд рятування дітей та підлітків України від наркотиків" Міславську Ірину Борисівну, яка виступила з питанням "Профілактика вживання наркотиків серед підлітків". Крім цього, на зустрічі були присутні інспектори відділу зв'язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Харківській області Департаменту патрульної поліції Калоянц Джаміля Аріфівна та Черкашин Данило Михайлович, вони розкрили тему безпеки дітей на дорозі і акцентували увагу батьків на тому, що батьки повинні навчити своїх дітей безпечно переходити дорогу та бути прикладом для них.

Голова районної батьківської ради Баракат Олеся Олександрівна доповіла про результати роботи Районної батьківської ради у 2018/2019 навчальному році та озвучила завдання на 2019/2020 н.р. Відповідно до положення Районної батьківської ради під час засідання було обрано новий актив батьківської ради, але усі батьки одноголосно проголосували за продовження роботи активу Районної батьківської ради у тому ж складі та запропонували ввести до складу активу представника від закладу дошкільної освіти № 395 Губіну Олену Семенівну.

Під час засідання батьки мали змогу поставили хвилюючі їх запитання начальнику Управління освіти адміністрації Київського району Куценко Тетяні Володимирівні і отримали вичерпні відповіді на них.

/Files/images/__2019/20190924 2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 219