Районні урочистості, присвячені Дню працівників освіти

30 вересня 2019 року в Харківському національному академічному театрі опери та балету імені Н.В. Лисенка відбулися районні урочистості, присвячені Дню працівників освіти.

Учасників свята привітали заступник голови Адміністрації Київського району Харківської міської ради з гуманітарних та соціальних питань Івлєв Володимир Вікторович та начальник Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради Куценко Тетяна Володимирівна. Володимир Вікторович від імені голови Адміністрації Київського району, депутата Харківської міської ради Казанжиєвої Неллі Василівни подякував освітянам за творчу, наполегливу працю та побажав наснаги, нових досягнень, щастя та талановитих вихованців.

За сумлінну плідну працю, високий професіоналізм кращі представники галузі освіти району були нагороджені почесними грамотами, подяками та цінними подарунками.

Щирі вітання вчителям, вихователям, тренерам пролунали також і від найменших школярів - першокласників Харківської гімназії № 1. Яскравим подарунком для всіх присутніх став виступ заслуженої артистки України Вікторії Венникової.

Після закінчення святкової частини понад 550 працівників закладів освіти району отримали ще один подарунок - виставу «Поїзд «Одеса-мама»» у виконанні відомих українських акторів. Тепла та дружня атмосфера панувала на протязі всієї вистави. Весела та зворушлива історія закінчилась бурхливими оплесками глядачів.

Переглянути фотогалерею
Кiлькiсть переглядiв: 154