Розпочався районний етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

Олімпіадами з трудового навчання і української мови та літератури розпочався ІІ (районний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів 2019/2020 навчального року.

02 листопада на базі Харківської гімназії № 55 та Харківського ліцею № 107 пройшов ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання для учнів 8-11 класів. Крім теоретичних знань, дівчата продемонстрували вміння в конструюванні та пошиву одягу, хлопці - у виготовленні виробів із деревини.

03 листопада на базі Харківської спеціалізованої школи з поглибленим вивченням окремих предметів № 133 «Ліцей мистецтв» пройшов ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури для учнів 7-11 класів. Олімпіадні завдання відповідали сучасним вимогам до вивчення української мови та літератури, орієнтовані на лінгвістичну компетентність учнів, їхній інтелектуальний потенціал, неординарність і креативність мислення. Знання українського мовознавства та вміння аналізувати художні твори українських авторів допомогли учасникам добре впоратись із складними завданнями олімпіади.

/Files/images/__2019/20191103 2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 115