Розпочато Естафету пам'яті "Ми нащадки переможців"

22 листопада 2019 року у нашому районі розпочато Естафету пам'яті "Ми нащадки переможців", присвячену 75-ій річниці визволення України від нацистських загарбників та 75-ій річниці з Дня Перемоги над нацистськими загарбниками у Другій світовій війні. Передача символів естафети відбулася у Харківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 5 Харківської міської ради Харківської області.

У заході взяли участь представники ветеранської організації Київського району та її голова Сірик Віктор Михайлович, голова міської ветеранської організації Котенко Борис Олександрович. Вони передали символи естафети лідерам учнівського самоврядування школи. Впродовж листопада-травня у кожному закладі загальної середньої освіти району будуть проходити тематичні заходи, під час яких ці символи передаватимуться від школи до школи, як пам'ять подвигу старшого покоління.

Представники шкільного самоврядування школи провели екскурсію в Музеї бойової слави "Пам'ять 69-ї Армії" та святковий концерт для учасників заходу. Захід пройшов в урочистій, святковій атмосфері.

/Files/images/__2019/20191122 2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 219