Урочистості у Харківському національному педагогічному університеті імені Г.С. Сковороди


3 грудня 2019 року у Харківському національному педагогічному університеті імені Г.С. Сковороди відбулися урочисті заходи з нагоди 215 річниці його заснування. Університет має славні традиції та вагомі здобутки у підготовці висококваліфікованих фахівців для нашої країни. За ці роки університет виховав тисячі талановитих молодих людей, серед яких багато відомих на весь світ вчених, педагогів, керівників.

Завдяки спільній діяльності педагогів закладів загальної середньої та дошкільної освіти Київського району та викладачів-науковців освітяни мають можливість підвищувати рівень своїх знань та долучатись до сучасних наукових досліджень.

У святкуванні взяли участь начальник Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради Куценко Тетяна Володимирівна та заступник голови адміністрації Київського району Харківської міської ради з соціальних та гуманітарних питань Івлєв Володимир Вікторович, який від імені депутата Харківської міської ради, голови Адміністрації Київського району Харківської міської ради Казанжиєвої Неллі Василівни привітав колектив університету.

Святкування розпочалося відкриттям пам’ятного знаку загиблим студентам – воїнам АТО. Протягом дня проводилися різноманітні заходи: молодіжний дебатний турнір, освітній марафон відкритих лекцій і тренінгів, презентація ребрендингу університету, виставка плакатів «Григорій Сковорода очима студентів», екскурсії «Освіта у вітражах», до музеїв університету та мовних і культурних центрів зарубіжних країн.

Щиро вітаємо педагогічний колектив, студентську спільноту та випускників університету зі святом! Бажаємо міцного здоров'я, творчої наснаги, успіхів у подальшій роботі!

Кiлькiсть переглядiв: 79